Thomas

Flyselskapets logosymbol


Hvorfor ble du med i Flyselskapet?

Jeg er med fordi at jeg har vært en av dem som isolerer seg. Jeg kjenner meg igjen i mange av deltagerne sine tanker og følelser. Men det som driver meg aller mest er tanken på at jeg kan hjelpe noen andre. Det er det som betyr mest for meg. Det å se noen utvikle seg til det bedre er bare helt fantastisk!

UTFORDRINGER

Hva synes du er utfordrende?

Utfordringer kan være å få til å "se" alle i prosjektet. Alle deltagerne har noe de sliter med, og da kan det skje at noen blir oversett når de kanskje kunne trengt en prat eller kompis.

STYRKER

Hva er du god på?

Jeg er veldig ansvarsfull, omsorgsfull, og hypersensitiv på utrykk og kroppsspråk. Hypersensitiviteten ser jeg på som min styrke fordi jeg ofte ser andre som gjerne ikke alltid blir sett. 


Symptomer på personlighetsforstyrrelsen min kan være ganske lik sosial angst som gjør at jeg veldig ofte kan kjenne meg igjen i tanker og følelser som deltagere kan

sitte med. 


Jeg har mye livserfaringer som jeg bruker hver dag for meg selv, men også for å hjelpe andre. Jeg er god lytter, og jeg er veldig lett å komme godt overens med.

HVA ER VIKTIG FOR DEG

Hvordan ønsker du å bidra?

Jeg vil bidra med å bruke den livserfaringer jeg har. Jeg vil vise at jeg har god forståelse for diverse følelser og tanker som kan komme. For meg er det viktigste at alle deltagerne føler seg trygge, men også sett.

PERSONLIG UTVIKLING

Hva har du lært på Hyssingen?

Jeg lærte meg hvor viktig det er med struktur i livet. Ha noe å våkne opp til og hvordan dette kan påvirke psyken positivt. Jeg lære og en del om hvordan det er å gi opplæring. Jeg hadde allerede studert 2 år som kokk og brukte min erfaring for å hjelpe å lære opp nye elever i starten av skolen.