Olga

Flyselskapets logosymbol

Hvorfor ble du med i Flyselskapet?

Det gjør vondt når en god person har det dårlig, og man blir ekstra påvirket når de går bort. Jeg og Nicholas jobbet mye sammen på Hyssingen. Han var en av personene som hjalp meg med å bli tryggere.

Under minnestunden på Hyssingen etter begravelsen hans, kom denne ideen opp, og med en gang tenkte jeg at dette er noe jeg ønsker å være en del av. Slike tilbud er det sånn mangel på og jeg er glad vi kan hjelpe med å tilføye til litt mindre mangel.

UTFORDRINGER

Hva synes du er utfordrende?

Det er fortsatt masse jeg synes er utfordrende. Noe av det vanskeligste for meg er nok å stole på meg selv og å tro på min egenverd. Jeg sliter fortsatt med generell angst og ikke minst prestasjonsangst.

Det er ikke alltid like lett å komme i gang med arbeid, og å stoppe meg selv når jeg er så godt i gang er stadig noe jeg sliter med. Det er vanskelig å gi meg selv pauser og si at noe er bra nok.

STYRKER

Hva er du god på?

Jeg er en viljesterk og hardtarbeidende person, og vet hva jeg vil og ikke vil. Jeg gir ikke opp uten en kamp.

HVA ER VIKTIG FOR DEG

Hvordan ønsker du å bidra?

Jeg ønsker å lytte når det trengs, prate om hva som ønskes å prate om, eller bare gi stillheten som lenge har vært ventet på. Jeg håper jeg kan være med på å

skape trygghet og hjelpe med å spre gleder i en vanskelig periode.

PERSONLIG UTVIKLING

Hva har du lært på Hyssingen?

Jeg har lært meg å tilnærme meg andre, og at å samarbeide med andre kan også være gøy. Jeg har blitt tryggere på mye, og er også en mye mer positiv person. Hyssingen har vært grunnlaget for min videre utvikling til den jeg er i dag, og jeg er for alltid takknemlig.