Mari

Flyselskapets logosymbol


Hvorfor ble du med i Flyselskapet?

Straks jeg fikk høre om dette prosjektet var jeg helt med. Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med ungdommer og gjøre en forskjell for dem. Jeg synes dette prosjektet har så gode intensjoner, ideer og tanker om hvordan vi kan hjelpe andre og gjøre en forskjell.

Jeg vil med glede være med på reisen til unge mennesker og forhåpentligvis klare å hjelpe dem på veien de ønsker å gå. Gi dem tilliten til seg selv, styrken til å stå på og ha troen i at de er rå! I tillegg er det å få muligheten til å komme tilbake til hyssingen (som er verdens fineste plass) et lett JA.

UTFORDRINGER

Hva synes du er utfordrende?

Jeg synes det er et utfordrende samfunn vi har skapt og et hvor det ikke er rom for å gå utfor «boksen». Jeg har opplevd dette helt fra start og kjenner jeg har sterkt behov for å gjøre en endring slik at hver og en av oss får en plass her og følelsen av at vi hører til.

STYRKER

Hva er du god på?

Jeg føler jeg er god på å få kontakt med andre og meg selv, lytte til følelsene mine, og det det kreative arbeidet mitt. Jeg er godt til å lytte, og det er viktig for meg å snakke for meg og å ha tillit til at jeg er akkurat der jeg er ment til å være.

HVA ER VIKTIG FOR DEG

Hvordan ønsker du å bidra?

For meg er det viktig at de som møter på dette prosjektet, både deltagere og tjommier, trives, føler seg sett og hørt og føler seg hjemme. Jeg håper de finner sin flokk. Jeg ønsker å bidra med kunnskapen jeg har, forståelsen og egenskapene mine.

PERSONLIG UTVIKLING

Hva har du lært på Hyssingen?

Her kan nok listen og bli lang. Jeg føler det er mye jeg har lært, men det absolutt viktigste for meg: Lytt ALLTID til deg selv. Hva VIL DU. Ikke hva en bør, må, skal - hva VIL du - og DU. Me, myself and I.

Dette lærte jeg underveis i utdannelsen min på EQ institute. Og det har vært den mest verdifulle lærdommen jeg har fått.

På EQ sier vi «slik jeg behandler meg selv, behandler jeg også andre». Så når jeg har det bra, tar vare på meg selv og gjør det jeg vet samsvarer med den jeg er, så kan jeg gi det samme tilbake til andre. For meg vil dette skape et hjertevarmt samfunn.